April 19, 2021 0

Világkörüli útra hívja rajongóit új albumán Norah Jones

By in Hírek

A Til We Meet Again a 9-szeres Grammy-díjas énekes-dalszerző első olyan lemeze, amelyen csak koncertfelvételek szerepelnek.

A dalokat 2017-2019 között vették fel az Egyesült Államokban, Brazíliában, Argentínában, Franciaországban és Olaszországban: az elsőként megjelent It Was You-t például a kaliforniai Ohana Festivalon rögzítették, az ezt követő Don’t Know Why-t pedig a franciaországi Perpignanban.

Az albumon szereplő dalok Norah Jones teljes karrierjét felölelik, a Come Away With Me-vel kezdve, a Feels Like Home-on és a Little Broken Heartson át a Day Breaksig. Sőt, 2019-es dalsorozatából is felkerült néhány darab a tracklistre, a lemez záródala pedig az énekes-dalszerző Black Hole Sun-feldolgozása, amelyben egy káprázatos zongoraszólóval tiszteleg Chris Cornell előtt.

Jones már 2002-es bemutatkozó albumával kivívta a legnagyobb szakmai elismerést, a soron következő Grammy-díjátadón ugyanis tarolt a Come Away With Me. Azóta több mint 50 millió lemezt adott el, amelyek között voltak szólóalbumok is, de voltak közös projektjei a The Little Willies-zel vagy a Puss N Bootsszal is. Ezek mellett pedig egy kollaborációs lemezt is kiadott, amelyen többek között az Outkast, Herbie Hancock és a Foo Fighters is vendégeskedett.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.