March 19, 2023 0

Utcát neveznek el a Fozzy énekeséről

By in Hírek

A pankrátorként is ismert Chris Jericho tiszteletére Scott Gillingham, Winnipeg polgármestere úgy döntött, hogy egy utcát nevez el a frontemberről, aki a Queen Elizabeth II Platinum Jubilee Medált is átvehette.

„Miután Cris éveken át, folyamatosan és elkötelezetten képviseli a várost, a Browning Boulevard és Westwood Drive közötti szakasz, a Wordsworth Way tiszteletbeli neve ezentúl Chris Jericho Way lesz.” – nyilatkozta a sajtónak a polgármester pár órával a pankrátor showja előtt.

A frontember amúgy pár napja azt is elárulta, hogy mostantól a Fozzy leginkább kislemezek piacra dobásában gondolkodik teljes albumok kiadása helyett. „Nem akarom, hogy az olyan remek dalok, mint az Omen, a The Worst Is Yet To Come vagy az Army Of One, amikért megőrülnek az emberek a Boombox-lemezt hallgatva eltűnjenek a süllyesztőben, mert máshol nem játsszák őket.” – nyilatkozta Jericho egy amerikai rádióműsorban, ahol azt is felfedte, hogy valószínűleg egy-két hónapon belül meg is érkezhet a következő Fozzy-dal.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.