Az ikonikus német popegyüttes, az Alphaville örömmel jelentette be klasszikus katalógusának következő újrakiadásait. Az előző megjelenések sikerére építve a banda 2023. november 17-étől elérhetővé teszi az 1994-es Prostitute deluxe változatát és 1997-es utódját, a Salvationt. Az eredeti felvételek mellett mindkét kiadvány rengeteg extrát tartalmaz: bónuszanyagokat, beleértve remixeket, egyedi verziójú átiratokat és korábban kiadatlan demókat – önmagában a Salvation 30 darab további számot kínál.

Mindkét korong először jelenik meg bakeliten, amelyek további esszéket és feljegyzéseket tartal-maznak Marian Gold és Bernhard Lloyd tollából. Emellett a ’Salvation’-höz tartozó jegyzet számos új, részben kiadatlan fotóval is kiegészül.

Az 1994. augusztus 26-án debütált „Prostitute” az Alphaville negyedik stúdió LP-je. Az „The Impossible Dream” és a „Fools” című slágerekkel büszkélkedő gyűjteményt maguk az v tagok alkották meg, és a berlini Lunapark Stúdióban rögzítették és keverték. A „Fools”-ot és a „Beethoven”-t Julian Mendelsohn keverte a londoni Sarm West Studios-ban. Számos vendégzenész szerepel még a hang- anyagon, köztük John Themis és Rudy Nielson gitárosok, valamint Nena egykori gitárosa, Carlo Karges a „The Impossible Dream” című dalban. Az 1997. szeptember 1-jén kikerült ’Salvation’ az együttes zenei útjának új szakaszát jelezte. Ezen az albumon érkeztek a „Wishful Thinking” és a „Flame” című szerzemények. A producer Andy Richards volt, és az elődjeivel ellentétben főleg Londonban, az Eden Studios-ban vették fel, míg a további számokat a Metropolis Studios-ban és a Stone Room Studios-ban örökítették meg.