May 12, 2022 0

Új klip a budapesti Pennhurst zenekartól

By in Hírek

Megjelent a budapesti Pennhurst zenekar legújabb klipje, a Megsebzett című dalukra. A tavaly kiadott Őrizetlenül nagylemez először az Életek árán című dalhoz kapott vizuált, most pedig itt a második videó, ami már nem simán image klip, hanem egy történetet követ végig.

A kissé horrorisztikus klip főszerepében Korpás Petra és Király András látható, a forgatás pedig egy tatabányai családi házban és egy fedett parkolóban zajlott. Előbbi majdnem meg is szenvedte a látványosabb tüzes jeleneteket, szerencsére azonban senkiben és semmiben nem esett kár a munka során.

A rendező, vágó, operatőr egy személyben Szőr Olivér volt, akinek fáradtságos és nagyon gyors munkájáért nem győz elég hálásnak lenni a zenekar.

A Pennhurst májusban többször is elcsíphető lesz koncerten, így a klipes dalok, valamint az album többi szerzeménye élőben is meghallgatható  lesz a közönség számára: május 13-án Dunaszerdahelyre látogatnak a Pair o Dice zenekarral, a hónap végén pedig a székesfehérvári Nyolcas Műhely közönségét mozgatják majd meg a Your Last Steps és a Petricor zenekarokkal.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.