February 1, 2023 0

Ozzy Osbourne lemondta európai turnéját

By in Hírek

A rockzene ikonikus alakja, a 74 esztendős Ozzy Osbourne hazai rajongói régóta várnak rá, hogy kedvencük visszatérjen hozzánk egy koncert erejéig. Azonban ma délelőtt jött a turnét szervező Live Nation hivatalos közleménye, amely hideg zuhanyként érte őket.

„Sajnálattal értesítjük a rajongókat, hogy a 2023. május 17-re a Budapest Arénába meghirdetett Ozzy Osbourne koncert – ahogyan a teljes turné – lemondásra került.” A cég itt a régóta betegeskedő énekes szavait idézi: „Őszintén bánom, hogy noha egész idő alatt mindannyian türelmesen ragaszkodtattok a jegyeitekhez, de most jutottam el arra a felismerésre, hogy fizikailag nem vagyok képes végigcsinálni a közelgő európai turnét, mert nem tudnék megbirkózni a szükséges folyamatos utazással.”

„A belépőjegyek visszaváltásának részleteiről az online vásárláskor használt email címen, illetve a hivatalos weboldalainkon keresztül hamarosan tájékoztatják a jegytulajdonosokat. Köszönjük türelmüket és megértésüket” – zárul a Live Nation közleménye.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.