Neil Young első Archives kiadásának, az Archives Vol. 1 (1963-72) 8CD-s dobozos változata 2023. november 10-étől ismét kapható. A mély elismerés övezte archívum még 2009-ben jelent meg három változatban: Blu-ray-ként, DVD-ként és CD-ként.

Az első kettő hatalmas, függőleges dobozokban, míg a 8CD-s kiadás egy kissé szokatlanul összehajtható külső dobozban, „Garypak” néven érkezett Young hosszú távú művészeti igazgatója, a néhai Gary Burden tervezésében. A dobozban lévő minden CD-nek megvan a saját, egyedi tokja.

A repertoár az előadó karrierjének első évtizedét öleli fel, beleértve a ‘Squires’, a ‘Buffalo Springfield’, a ‘Crazy Horse’, és a ‘Crosby, Stills’, ‘Nash & Young’ anyagokat, valamint korai szólóalbumait. Összesen 137 szám található a nyolc CD-n, és az eredeti megjelenéskor a dalok közül 13 még soha nem került forgalomba, további 34 felvétel pedig korábban kiadatlan élő vagy alternatív verzió volt. A dobozkészlethez tartozik egy 24 oldalas füzet és egy nagyméretű, kihajtható poszter.