Műsorok

 

Csapó: A Kult FM mozimagazinja minden csütörtökön 18 órától

Feszti Körkép: a legjobb fesztivál-esemény-bulibeszámolók, helyszíni riportokkal, kulisszatitkokkal és sok-sok jó zenével.

FilozoFunk: FilozoFunk két órában, az univerzumon innen és túl – mert az igazság a funky-ban van.
Régóta tudjuk, hogy a Föld nem banán alakú, sőt, nem is lapos, de mit tudunk a belső Földről, a földönkívüli civilizációkról, igazak-e az összeesküvés elméletek, léteztek-e óriások, tündérek, sellők a Földön? Kik azok a paleoasztronauták? Hogyan gyógyulhatunk természetes módon, gyógyszerek nélkül? Ilyen, és ehhez hasonló témákkal vár a FilozoFunk minden csütörtök 18 órától a Kult FM-en. Mert az univerzum is funky-t hallgat… Ki mondta, hogy nem? Műsorvezető: Rönky Fruzsi és DJ Barcsi

Kultúrdiszkó: kalandozások az elektronikus zene világában a chill outtól nu disco-n át a deep house-ig minden este 20 és 22 óra között.

Kultúrkáló: Minden nap több alkalommal elmondjuk, hova érdemes elindulni, mit érdemes megnézni, meghallgatni. Kiállítások, koncertek, filmbemutatók, színházi-táncelőadások, fesztiválok, könyvbemutatók, minden ami kultúra.

KultúrKorzó: kötetlen kulturális kalandozások a zene, film, irodalom területén

Pályázati hírek:  ha kulturális témában pályáznál, de nem tudod hol, hogy, mikor, akkor pályázati blokkunkban érdemes fülelni.

Polc: könyvajánlók, beszélgetések szerzőkkel, alkotókkal, kiadókkal. Érdemes figyelni, hiszen rengeteg nyereménykönyv várakozik a Polcon!

The Story Of Jazz: A Kult FM jazz ABC-je Aretha Franklintől Joe Zawinulig, a swingtől a nu jazzig. Stílusok, egyéniségek, legendák minden szerdán 19 órától Enrico Di Francoval.

Vájt fül: barangolás zenei csemegék, finomságok, ritkán hallott remekművek között. Egy óra a hallójáratok kényeztetésére!