May 25, 2018 0

Idén is lesz Ukk&Roll

By in Hírek

Külföldi fellépőkkel és nagyon kedvezményes árakkal jön a harmadik Ukk&Roll Fesztivál: 2018. június 20. és 23. között idén immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Megyer Camp utódjaként életre hívott esemény, amelynek célja ezúttal is az, hogy mindenki egy nagyot bulizhasson és remekül érezhesse magát a helyi pihenőparkban, anélkül hogy minderre egy vagyont kellene költenie.

ukk2018_560
A fesztivál nulladik napja ingyenes lesz, a bulihangulatról pedig többek közt a Red Vision, a Határzár és az Amberjack gondoskodik. Ahogy azt az Ukk&Roll látogatói az elmúlt években már megszokhatták, a legjobb magyar zenekarok idén is fellépnek, így érkezik az Aurora, a Rómeó Vérzik, a Road és a Leander Kills, valamint egy különleges akusztikus koncerttel a Junkies is. A Feuer Frei a Rammstein, míg a Where Is Cooper az Alice Cooper koncertek hangulatát idézi meg, az olasz Eurosmith pedig túlzás nélkül nevezhető a legjobb Aerosmith-nek az eredeti banda után, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy maga Steven Tyler is elismeri a fiúk teljesítményét, akik garantáltan hatalmas bulit csapnak majd Ukkon is.

Ízelítő a Eurosmith egyik korábbi koncertjének hangulatából: https://www.youtube.com/watch?v=XWrNyyAIjdc

És ha már említettük Alice Coopert, nem feledkezhetünk meg a Beasto Blancóról sem, amelyben a shock rock király lányát, Calicót és basszusgitárosát, Chuck Garric-et láthatjuk és hallhatjuk, de szintén a nemzetközi vonalat erősíti az olasz Black Mamba, a brit Vambo és a vajdasági Phrenia. A fesztivál szervezői emellett kezdettől fogva fontosnak tartják, hogy a neves bandák mellett fiatal, feltörekvő csapatok is lehetőséget kapjanak és ez idén sem lesz másképp.

A Beasto Blanco Death Rattle című videoklipje itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=RepiH363lZ4

Az idei Ukk&Roll az oroszországi labdarúgó-világbajnokság ideje alatt kerül megrendezésre, a foci szerelmeseinek azonban nem kell aggódniuk, sőt, még csak választaniuk sem a koncertek és a meccsek között, ugyanis kivetítőkön követhetik majd a mérkőzéseket és együtt szurkolhatnak kedvenceiknek a többi fesztiválozóval. Az ukki pihenőpark területére a motorral és az autóval érkezők is behajthatnak, így még kényelmesebben megoldhatják a sátrazást az erdei és a napos campingben, amelyeket a szervezők medencével és párakapukkal is felszereltek, hogy némi enyhülést hozzanak a várható nagy melegben.

További jó hír, hogy fájó szívvel elbúcsúzunk a mobil zuhanykabinoktól, ugyanis hamarosan elkészül a minden igény kiegészítő vizesblokk.

A háromnapos bérlet ára május 31-ig 7000 Ft, utána és a helyszínen pedig 8000 Ft, a 12 éven aluli gyerekek ingyen vehetnek részt a fesztiválon, a 12-18 év közöttiek pedig 3000 Ft-ért válthatnak junior bérletet, fontos azonban, hogy a 14 éven aluliak csak felnőtt felügyeletével léphetnek be az Ukk&Roll területére.

Fellépők:
Road, Leander Kills, Pokolgép, Beasto Blanco (USA), Rómeó Vérzik, Auróra, Nomad, Rózsaszín Pittbull, Eurosmith (Aerosmith tribute – Olaszország), Junkies akusztik, Black Mamba (Olaszország), Alcohol, Vambo (Anglia), Asphalt Horsemen, Hátsó Ajtó, Phrenia (Szerbia-Vajdaság), Twister, Stula Rock, Kőváry Péter és a Royal Rebels, Pair o’ Dice, Rammstein Show by Feuer Frei, Hello Zep, Where Is Cooper (Alice Cooper tribute), End of Paradise, Down For Whatever, Dorothy Lies, Deresedő Wild Gerlicék, Continoom

Jegyárak:
2018.06.20., szerda: INGYENES 0. nap
2018.06.21., csütörtök: 3000 Ft
2018.06.22., péntek: 3000 Ft
2018.06.23., szombat: 3500 Ft

Bérletárak:
3 napos bérlet május 31-ig: 7000 Ft, utána és a helyszínen 8000 Ft
3 napos Junior Bérlet 12-18 év között 3000 Ft, alkohol vásárlására nem jogosít!
(12 év alatt ingyenes)
14 éven aluliaknak belépés csak felnőtt felügyelettel!
Bérletek a Tixa hálózatában kaphatók: https://www.tixa.hu/ukkandroll-hu

Elérhetőségek:
Weboldal: http://ukkandroll.hu/
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/2002221283326493/

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.