March 16, 2023 0

FEZEN: itt az első napi bontás

By in Hírek

Megérkezett a fesztivál napi bontása, ezzel együtt pedig mától elérhető a gyerek napijegy, a diák bérlet, valamint a diákjegyek és napijegyek is.

A fesztivál nyitónapján többek közt láthatjuk a Bagpssy Brothers Company-t, a Roadot, az AWS-t vagy a Lazarust is, másnap, 27-én a Halott Pénz, a Lord és a Valmar is Székesfehérvárra utazik. 28-án érkezik az Ugly Kid Joe, a Guano Apes és a Cadaveres búcsúbulija is, a zárónapon pedig a Helloween, a Hammerfall, a Cro-Mags, a Fish! a Kozmix és a Depresszió is színpadra lép.

A fesztivál 8 éves kor alatt ingyenesen látogatható kizárólag kísérővel, a 8-14 év közötti korosztálynak szól a gyerekjegy, amiből csak napijegy vásárolható. 14 éves kor alatt önállóan nem léphetnek be a gyermekek, csak nagykorú szülővel vagy szülő/gyám által kiadott írásos meghatalmazással rendelkező személy kíséretében.

Diákjegy és diák bérlet: a jegytulajdonosnak igazolnia kell a belépéskor érvényes diákigazolvánnyal magát. Vagyis nem a vásárlás pillanatában kell érvényesnek lennie az diákigazolványnak, hanem a belépés pillanatában. Középiskolai és felsőoktatási magyar diák jogviszonyt fogadunk el, az ország egész területéről – közölték a szervezők.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.