Archive for September, 2020

September 17, 2020 0

Elton John nyolclemezes dobozt jelentet meg tele ritkaságokkal

By in Hírek

Jewel Box címmel nyolclemeznyi ritkaságot, B-oldalt és egyéb csemegéket jelentet meg Elton John. Az archívumban talált kincsek öt és fél évtizedes pályafutás gyümölcsei.

(more…)

September 10, 2020 0

Elhunyt Ronald „Khalis” Bell, a Kool & the Gang alapítója

By in Hírek

Elhunyt Ronald „Khalis” Bell, a Kool & the Gang egyik alapítója. A világhírű amerikai zenekar énekese, szerzője szerdán 68 évesen halt meg Virgin-szigeteki otthonában, halálának okát nem közölték.

(more…)

September 8, 2020 0

​Stones-bolt nyílik Londonban

By in Hírek

Szerdán nyílik a Rolling Stones rockegyüttes első boltja a londoni Carnaby Streeten. Az RS No 9 elnevezésű üzletben a rockbanda rajongói mindenféle merchandising terméket vehetnek, de lesznek divatos ruhadarabok és kiegészítők is felkapott tervezőktől, konfekció és egyedi darabok egyaránt.

(more…)

September 8, 2020 0

Megjelent a The Rolling Stones legendás albumának újrakiadása

By in Hírek

Hatalmas sikert és elismerést hozott, amikor a Stones új dallal rukkolt elő: a Living In A Ghost Town-t tűkön ülve várták a rajongók. Főleg a zenekar nagy visszatérése után: néhány nappal a dal megjelenése előtt ugyanis a Global Citizen áprilisi, jótékonysági különkiadásában élőben is előadták a You Can’t Always Get What You Want-ot.

 

(more…)

September 7, 2020 0

​A Nightwish koncertje is új időpontot kapott

By in Hírek

A járványhelyzet miatt a Nightwish 2020-as turnéja is halasztásra kerül. Az új budapesti dátum 2021. május 31., helyszíne továbbra is a Papp László Budapest Sportaréna, és a vendégzenekarok sem változnak: az Amorphis és a Turmion Kätilöt játszik majd a finnek előtt.

(more…)

September 4, 2020 0

Elmarad az Alpárfeszt is

By in Hírek

​Magyarország legkörnyezetbarátabb és legundergroundabb fesztiválja idén hetedik alkalommal került volna megrendezésre a Tiszánál. A szervezők közleménye alább olvasható.

(more…)

September 1, 2020 0

Pillanatképek Robert Capa életéből a Budapest Parkban

By in Hírek

Egy különleges előadás formájában idézi fel Adorjáni Bálint és Szőke Barna Capát és világát szeptember 2-án a Budapest Parkban.

(more…)