November 9, 2015 0

Az Uptown Felaz jegyzi az HBO Aranyélet sorozatának zenéjét

By in Hírek

Bár csendben készülgetnek a leginkább funkból, boogie-ból gyúrt, táncparkettrobbantó The Uptown Felaz szerzemények, a csapat ismét a filmek világában jelentkezik új anyaggal.

aranyelet

A Pádár Krisztián (programozás), Szabó Levente (gitár), Katona Gábor (dob, DJ), Németh Attila (basszusgitár) alkotta funk, nu jazz, break formáció régóta otthonosan mozog ezen a terepen is, nem egy remek mozinak komponálták már a zenéjét, amelyekből világosan kiderült, hogy az atmoszférateremtés és frappánsan eltalált betétdalok legalább annyira közel állnak hozzájuk, mint a klubok világa. Nem véletlen, hogy a magyar tv-sorozatokat új szintre emelni igyekvő HBO legújabb, Aranyélet című szériájához is nagyrészt ők szállítják a zenei matériát.

A beharangozók szerint a minimum ígéretes, és az eddigi legmenőbb hazai sorozatnak szánt Aranyélet egyik rendezője Dyga Zsombor, akivel korábban többször, így például a nagysikerű, díjnyertes Köntörfalak című mozijában is együttműködtek a TUF-srácok.

uptownfellaz

Az HBO nyújtotta háttér, a tapasztalt rendezők (a másik rendező Mátyássy Áron), és az izgalmas szereposztás (a főbb szerepekben: Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura, Olasz Renátó, Anger Zsolt, Lengyel Tamás, Mészáros Béla, Vándor Éva, Lukács Sándor) mellett az Uptown Felaz a garancia egy minden részletében igényesen szórakoztató, izgalmas filmélményre.

A 8 részes, epizódonként 50 perces sorozatot november 8-tól láthatják a nézők az HBO-n.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.