April 20, 2015 0

A Clean Bandit és az Architects is érkezik a Hegyaljára

By in Hírek

Újabb bandákkal bővült a Borsodi Kingdom of Hegyalja fellépőinek sora. A Rather be című slágert is jegyző Clean Bandit, a Chase & Status, valamint a zúzós rockot játszó Architects is óriási bulival készül a tokaj-rakamazi fesztiválra.

 

kingdomofhegyalja_560

Az ötnapos non-stop parti előadóinak sora folyamatosan bővül, viszont a szervezők nem csak a színes és ütős line uppal kedvez­nek a rajongóknak, hanem egy különleges akcióval igyekeznek a fesztivált minél szélesebb körben elérhetővé tenni.

Clean Bandit, Architects, Rudimental, Chase & Status, Nightwish, Milk and Sugar, At the Gates, Eagles of Death Metal, Punnany Massif, The Carbonfools, Belga, Ivan and the Pa­razol: csupán néhány név a Borsodi Kingdom of Hegyalja változatos zenei palettájáról. Az új szervezőgárda nem titkolt célja, hogy egy magas színvonalú és sokak számára vonzó fesztivált hozzanak létre, ahol az underground stílusok mellett a populárisabb dallamok is helyet kapnak.

„Az volt a célunk, hogy mindenki együtt bulizhasson egy varázslatos királyságban. Mi hi­szünk abban, hogy egy rocker vagy éppen a hip-hop és az elektronikus zene rajongója is élvezheti ugyanazt a fesztivált. A hangsúly a befogadáson van, és hogy semmilyen szinten ne szűkítsük le a lehetőségeinket” – mondta el Kovács Péter, a Borsodi Kingdom of Hegy­alja egyik főszervezője.

A zenei kínálat szélesítése mellett a szervezők arra is odafigyelnek, hogy a fesztivál min­denki számára elérhető legyen. A Tokajra látogatók április 9-ig válthattak jegyet early bird áron, ám a névadó szponzor, a Borsodi jóvoltából a „Csapassátok csapatban” akció kereté­ben 100 hatfős csapat tagjai továbbra is 13 990 forintos áron vásárolhatják meg heti bér­letüket. És hogy garantáltan jól induljon a fesztivál, a 18 év fölötti, csoportos jegyet váltók egy-egy hatdobozos, az ajándék hűtőtáskának köszönhetően ideális hőmérsékletű Borsodi sörrel indíthatják a megapartit.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.