November 22, 2019 0

„A Sziget bebizonyította, hogy korlátok csak a fejünkben léteznek”

By in Hírek

„A Sziget megváltoztatta az életemet, ez a kedvenc fesztiválom és kedvenc helyem a Földön” – mondja Gal Mizrachi. A kerekesszékes fiatalember akkor vált világhírűvé, amikor az idei Sziget Nagyszínpadán – a zenekar biztatására – a földhöz vágta a Foo Fighters frontemberének gitárját.

sziget2019_tolokocsi_560
Gal idei szigetes fesztiválozásáról az osztrák Das Rund Filmproduction egy dokumentumfilmet készített – Wheels of Madness címmel –, amit nemrég mutattak be Bécsben, most pedig itt látható:

2015-ben járt először a Szigeten, azóta minden évben visszatér Gal Mizrachi, a 33 éves izraeli srác. Az elmúlt években a Sziget kedvencévé vált, mint mondta: „Itt sokat tanultam meg magamról, az emberiességről, a kedvességről, a barátságról és sok új zenét ismertem meg köszönhetően a világ minden tájáról érkező előadóknak.” Gal év közben multimédiát oktat Tel Avivban, de alig várja a következő fesztivált. „A Sziget bebizonyította, hogy korlátok csak a fejünkben léteznek” – mondja Gal, hozzátéve, hogy ő a Szigetnek köszönheti, hogy jobb emberré és sokkal jobb baráttá vált.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.