March 11, 2023 0

A The Darkness is fellép a Harley-jubileumon

By in Hírek

A brit rocklegenda, a The Darkness teszi teljessé a nagyszínpad „szuperszombatjának” műsorát a 120 éves Harley-Davidson Európai Fesztiválján. A The Darkness Európa szívében, a csodálatos Budapesten található Puskás Aréna Parkban lép fel szombaton az ausztrál hard rock szenzáció, a Wolfmother, valamint a felejthetetlen német The Picturebooks mellett.

Négy fantasztikus estén, 6 színpadon, több mint 50 banda lép fel – a programot pedig sok-sok motorral, adrenalin-növelő élményekkel, családi programokkal és vásárlási lehetőséggel fűszerezik, melyek által a 120 éves Harley-Davidson Európai Fesztiválja a kontinens egyik legjelentősebb motoros és zenei fesztiváljává lép elő. A négynapos jegyek már 52 eurótól kaphatók, amelyek természetesen érvényesek a koncertekre is. Nem csoda, ha a Harley-Davidson rajongók és a zenekedvelők mellett a budapestieknek is vonzó a program.

A kihagyhatatlan eseményre már számos jegytípus elérhető a hd120budapest.hu oldalán, napijegyek vagy a teljes fesztiválra szóló csomagok, továbbá a rally csomag, amely exkluzív ajándékokat is tartalmaz (ez utóbbi április végéig érhető el). A rendezvény honlapján a látogatók tájékoztatást kapnak a szálláslehetőségekről is, ezen a téren érdemes hamar lépni, mert már most számos hotel teltházas a fesztivál idején.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.