November 9, 2015 0

A Gozsdu Manóban debütál csütörtökön az Active Destruction

By in Hírek

2015. november 12-én, csütörtökön a Gozsdu Manó klubban hatalmas zúzásra lehet számítani, hiszen bemutatkozik Horváth Pityesszel az Active Destruction zenekar, karöltve Janó Misu új zenekarával, a Warchieffel.

active_destruction_560
Az Active Destruction története a Mandibular zenekar feloszlása után kezdődött, amikor is Pityesszel tartott a 2 őrült gitáros, Zámbó Norbert és Pongor Gábor. Hozzájuk csatlakozott Harsányi “Hari” Péter basszusgitárosként – aki amúgy a Powertrip zenekar dobosa – dobos-poszton pedig az igazi pusztítás foglalta el helyét a 17 éves zseni dobos Tajti Vince személyében, aki a Slipchaos zenekarban is püföli a bőrt.

A koncert továbbviszi az elmúlt évek megkezdett útját, más felállásban, más zenei ambíciókkal. Az este folyamán sor kerül az A.D. első videóklipjének bemutatására is, amely az Old Elephant című dalra készül a Sonic Visualnak köszönhetően. A bemutatkozó két dal, az Old Elephant és a Simple Dog október utolsó hetétől hallható. Emelett persze a koncerten lesz Slayer is, de hogy hogyan, melyik, miképpen, az majd ott dől el.

Az estét a Warchief zenekar nyitja, amely az idei évben mutatkozott be. Janó Misu (a Neck Sprain korábbi gitárosa ) új zenekaráról van szó, amely 3 dallal robbantotta be magát a zenei színtérre. Az ő fellépésük pedig, kifejezetten különlegessé teszi az estét, hiszen Misu és Pityesz hosszú évek után zenélnek közös színpadon.
Ha belehallgatnál a muzsikába, itt megteheted:  soundcloud.com/warchiefoffical

Az esemény pontos kezdéssel rendelkezik, miután maximálisan ki szeretnék használni a rendelkezésre álló időt a zenekarok, azaz:

WARCHIEF – 21:00
ACTIVE DESTRUCTION – 22:00

A koncertet 23:00-kor be kell fejezni, így kényelmesen haza lehet jutni, és nyugodtan fel lehet készülni a hét utolsó munkanapjára.
A belépő: 999 Ft,- (Caak hogy Makai László ( Apey and the Pea) ezt is meg tudja fordítani, mint mindig a keresztet!:))

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1481435672162180/

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.