A Vörösmarty Színház különleges csomagajánlatban gondoskodik a kényelmes utazásról, a remek vacsoráról és egy felejthetetlen színházi estéről! Március 22-én kedvezményes buszjárattal, A fösvény, avagy a hazugság iskolája című előadásra és az azt követő vacsorára invitálják a nézőket. A fösvény januárban már járt Budapesten, a vendégjátékra hamar elkeltek a jegyek. Most a Vörösmarty Színház szeretné vendégül látni a budapestieket, hogy az októberben felavatott Kozák András Stúdióban élvezhessék Harpagon és családjának történetét.

A_fosveny5_foto_MedvigyGabor hlHirtling István olyan apát alakít, akit nem érdekli gyermekei boldogsága, pedig mindkettő élete nagy lépésére készül: házasodni akarnak. Félnek ezt bejelenteni, de boldogságuk érdekében összeszedik bátorságukat és apjuk elé állnak kérésükkel. Ő azonban megelőzi ezt, elárulja nősülési szándékát. A gond az, hogy apa és fia egyazon lányba szerelmesek. Innentől kezdve szükség lesz kerítőasszonyra, hazugságokra, cselszövésekre, kétszínűségre, ám ezek sosem járnak következmények nélkül. A vacsorával egybekötött színházi előadásra a Vörösmarty Színház ismét biztosítja a Budapest és Székesfehérvár közti utaztatást.

A budapesti indulás időpontja: 2014. március 22. (szombat), 16.30 óra. A budapesti indulás tervezett helyszíne: a Déli pályaudvarnál a Krisztina körút felőli, az Alkotás utcától 20 méterre lévő metrópótló autóbuszok megállója. A busz a későket nem tudja megvárni!