April 6, 2021 0

​Teljes a Vihar Után bemutatkozó EP-je, a Természetesen

By in Hírek

Március 29-én Gyere nézd címmel megjelent a Vihar Után 3. dala is, ezzel vált teljessé a Természetesen EP. Az alternatív és a post-rock műfajok között mozgó budapesti csapat még a tavalyi évben rögzítette az anyagot, mindhárom dal videoklip kíséretében került bemutatásra.

A kislemez első dala, A tölgy is meghajol még 2020 decemberében debütált. A klip Drexler Szilárd rendezésében, Hege Veronika és Kántor Zoltán főszereplésével készült. A zenekar a Merülés című második dallal folytatta azt az ívet, amit rajzolni kezdett, a motívumok finomodtak, mélyültek. Külön érdekesség, hogy a dalhoz készült klipben az az Üveges Anna formálta meg a karaktereket, aki az EP borítóját is készítette. A záródal a napokban érkezett, a hozzá készített klipben Füzes Nóra táncművész kíséretében már a zenekar tagjai is megmutatják magukat. A dinamikus klip a gyönyörű Nógrád megyei medvesi tájon kalauzolja el a nézőt.

 

„Ezzel a dallal zárunk, és nyitunk is egyszerre a következő fejezet felé. Belekezdtünk valami erősbe, igaziba, és úgy éreztük, szükség van feloldásra, struktúrára, talán egy pontra a mondat végén. Hálásak vagyunk mindenkinek, akikkel dolgozhattunk, nem csak a szereplőknek, hanem azoknak is, akik a háttérben hatalmas munkát tettek a projektbe. Nincs annál jobb visszajelzés, mint amikor mások arcán lehet látni, hogy ugyanannyira érdekli őket ez az egész, mint minket, zenekari tagokat.” – nyilatkozta Leindler Milán.

A zenekar azt is elárulta, hogy már megkezdték a munkálatokat a következő kislemezen, ami egy másik történetet mesél majd el. Ezt szintén egy három dalból álló anyagnak képzelték el; illetve érkeznek még meglepetések a már kiadott dalokhoz is, így mindenképpen érdemes követni őket a különböző platformokon:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.