Archive for december, 2019

december 5, 2019 0

Szombaton D-A-D az A38-on!

By in Hírek

A Prayer For The Loud című új lemezének megjelenése után turnéra indult a dán hard rockzenekar, a D-A-D. A friss lemez rögtön az első helyen nyitott a dán slágerlistán, a csapat pedig egy négyhetes, 9 országot érintő, 24 állomásos turnét tervezett be magának az év végére: Budapesten december 7-én játszanak az A38 Hajón.

dad_2019_560
(tovább…)

december 5, 2019 0

​Három énekessel jön Budapestre a Helloween

By in Hírek

Töretlen lendülettel, és mindhárom legendás énekesével áll a Sportaréna színpadára a Helloween 2020-ban. A német power metal zenekar Kai Hansen, Michael Kiske és Andi Deris összefogásával ad ki a nyár végén egy új lemezt, amit Budapesten október 19-én mutatnak majd be élőben.

helloween-6
(tovább…)

december 4, 2019 0

A szellemidézés magasiskolája – Ghost, Papp László Aréna, 2019. 12.03.

By in Hírek

Nem győzöm emlegetni, a retró bizony tombol. Főleg zenei téren. Egyre csak nő a 70-es, 80-as évek zenei világát, kliséit, vizuálját felvonultató, esetleg újragondoló formációk száma, ám ezzel nekem személy szerint az égvilágon semmi problémám. No, de vajon képesek-e az újabb generáció zenekarai meglépni azt a szintet, amit 20-30 éve elődjeik elértek? Nem tudom, de a Ghost stabilan közelít.

ghost-9
(tovább…)

december 3, 2019 0

​Clannad: Budapesttől is elbúcsúzik a legendás ír folk rock csapat

By in Hírek

A Clannad együttest (amely a klán, azaz család szóból származik) 1970-ben Moya, Ciarán és Pól Brennan testvérek, valamint nagybátyjaik, Noel és Pádraig Duggan alapították, ám nem sokkal később, egy rövid ideig Enya Brennan is csatlakozott hozzájuk hatodik tagként, mielőtt saját, rendkívül sikeres szólókarrierjét megkezdte.

Clannad_560
(tovább…)

december 3, 2019 0

​Újabb legendás banda érkezik jövőre Budapestre

By in Hírek

A 2004-ben újjáalakult Pixies 2019-ben friss lemezzel jelentkezett Beneath the Eyrie címmel. A legendás csapat tehát új matériával és korszakalkotó slágerekkel érkezik több mint három évtizedes karrierje során először Magyarországra – szeptember 2-án a Budapest Parkban koncerteznek.

pixies_560
(tovább…)

december 2, 2019 0

Szimfonikus karácsonyi show-ra készül a Budafoki Dohnányi Zenekar

By in Hírek

A Budafoki Dohnányi Zenekar „igazából megünnepli a karácsonyt”. A tavaly hagyományteremtő szándékkal elindított sorozat keretében karácsonyi légkört csempésznek a Papp László Budapest Sportarénába: 2019. december 28-án a komoly- és könnyedebb zenei szimfonikus feldolgozásokkal, szólistákkal, táncosokkal, légtornászokkal kiegészülve idézik meg az ünnepi hangulatot.

BDZ_igazabolKaracsony_560
(tovább…)

december 2, 2019 0

Hivatalos: júliusban Budapesten koncertezik a Pearl Jam!

By in Hírek

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy jövőre hazánkba is eljuthat a legendás grunge banda, mára pedig vége a találgatásnak, beigazolódtak a pletykák: július 15-én a Budapest Arénában láthatjuk Eddie Veddert és csapatát!

pearl_jam_560
(tovább…)