Archive for október, 2019

október 14, 2019 0

Miyavi: a szamuráj gitáros nyolcadik turnéján is eljön Budapestre

By in Hírek

Október 21-én ismét Budapesten, a Barba Negra Music Clubban játszik a hazánkban is népszerű japán zenész, Miyavi. Ezúttal a No Sleep Till Tokyo című friss lemez adja a fellépés apropóját.

miyavi

(tovább…)

október 14, 2019 0

Új lemezzel és turnéval ünnepel a 30 éves Tankcsapda

By in Hírek

Ma hivatalosan is 30 éves az ország egyik legismertebb rockzenekara, a Tankcsapda. A debreceni trió népszerűsége az elmúlt évtizedekben folyamatosan emelkedett és ezt napjainkban is őrzi. A nyári fesztiválok stabil nagyszínpados szereplője, albumaikat a mai napig több ezer példányban veszik meg vagy töltik le, a jubileumi évet pedig a Los Angeles-i Whisky A Go Go koncert után hat városban, nagyszabású Körszínpados Aréna Turnéval zárják. Jelenleg egy debreceni meglepetés koncertre készülnek, miközben megjelent a Liliput Hollywood című új album is.

Tankcsapda1_560
(tovább…)

október 11, 2019 0

Bejárja a világot a Dunakanyar Színház és a Bartók Kamaraszínház Ványa bácsija

By in Hírek

17 város, 9 ország, 3 földrész – a Váci Dunakanyar Színház és a Bartók Kamaraszínház koprodukciója, a Ványa bácsi a bresti Belaya Vezha Nemzetközi Színházi Fesztivál fődíja és a lembergi Arany Oroszlán Fesztiválon elért sikerei után világ körüli útra indul. A Váci Dunakanyar Színház sikersztorija azonban itt még nem ér véget, hiszen a színházban tartott sajtóeseményen az is kiderült, hogy a következő évadban önálló társulattal is gazdagodik az intézmény.

vanyabacsi_sajto_560
(tovább…)

október 11, 2019 0

​Érdekességek a hamarosan Budapestre érkező Bruce Dickinsonról

By in Hírek

Már csak 3 hét van hátra Bruce Dickinson budapesti közönségtalálkozójáig, nézzünk addig is pár érdekességet a polihisztor énekes életéből.

bruce_dickinson_560
(tovább…)

október 10, 2019 0

​2020-ra csúszik Lara Fabian budapesti koncertje

By in Hírek

Előre nem látott körülmények miatt a francia The Voice TV műsor felvételi dátumai megváltoztak, amelyhez kapcsolódó kötelezettségei miatt Lara Fabian kénytelen az eredetileg novemberre tervezett kelet-európai koncertjeit más időpontban megtartani. A budapesti show 2020. május 28-án kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában.

larafabian_560
(tovább…)

október 8, 2019 0

​Egy hónap múlva Nazareth és Omega az Arénában

By in Hírek

Az ősz legizgalmasabb rockkoncertjén legendák találkoznak 2019. november 8-án, a Papp László Budapest Sportarénában. Az Omega zenekar legújabb idei show-ja, a szintén több mint 50 éves skóciai rockbanda, a Nazareth koncertjével kezdődik.

nazareth_bp_live_560
(tovább…)

október 7, 2019 0

A hétvégén Paul Gilbert koncertjén jártunk

By in Hírek

Lapozás után nézzétek meg Ti is képeinket az eseményről!

paulgilbert

(tovább…)

október 3, 2019 0

Budapestre jön a jubiláló Uriah Heep

By in Hírek

50 éves a Uriah Heep! A legendás brit hard rock zenekar legutóbbi, 25. lemeze a 2018-as Living the Dream, mely a kerek évforduló mellett a 2020-as turné apropójaként is szolgál majd: Budapesten február 5-én, a Barba Negra Music Club színpadán láthatjuk majd őket.

uriahheep_560
(tovább…)