Archive for augusztus, 2019

augusztus 22, 2019 0

​Februárban tér vissza hazánkba a Slipknot

By in Hírek

Miután tucatnyi ország slágerlistájának első helyen tért vissza sokat dicsért hatodik, We Are Not Your Kind című stúdióalbumával, a Slipknot bejelentette 2020 év eleji európai turnéjának dátumait. Óriási sikerű VOLT Fesztiválos fellépése után a csapat visszatér hozzánk is, és 2020. február 4-én ad koncertet a Budapest Arénában.

slipknot_560_5
(tovább…)

augusztus 21, 2019 0

​Önálló bulival töri meg a fesztiválkoncertek sorát a Paddy and the Rats

By in Hírek

A számtalan hazai és külföldi fesztiválbuli után ismét önálló koncertre készül a Paddy and the Rats. A zenekar augusztus 24-én a Barba Negra Trackben lép fel.

Paddy_and_the_Rats4_560
(tovább…)

augusztus 20, 2019 0

Sziget szubjektív Nillel

By in Hírek

Vlogger barátunk, Híresember Nil is kilátogatott a Szigetre, hogy megörökítse nekünk kalandjait, ahol találkozott az Apey & the Pea tagjaival és a legifjabb Twenty One Pilots rajongóval is. Nézzetek bele ti is, hogy milyen volt az élet a fesztivál utolsó napján!

augusztus 20, 2019 0

Nyárzáró r’n'r a Trackben

By in Hírek

Vintage rockból és délies dallamokból sem lesz hiány augusztus 22-én, csütörtökön a Barba Negra Trackben, amit ismét egyesült erővel vesz be az Ozone Mama és az Asphalt Horsemen, vendégük pedig ez alkalommal a Peter Kovary & The Royal Rebels lesz. Aki pedig ellátogat az Ozone Mama Facebook-oldalára, még egy ingyen tetoválást is nyerhet belépőjével.

ozoneasphalt190822_560
(tovább…)

augusztus 16, 2019 0

Kijött Grúbi első, egyben utolsó dala

By in Hírek

A Krúbi néven ismert rapper 2017-ben robbant be a köztudatba, útját pedig azóta is teltházas koncertek fémjelzik. Első nagylemeze tavaly tavasszal jelent meg Nehézlábérzés címmel, idén februárban pedig Zárolás Feloldva című EP-jével borzolta a kedélyeket.

krubi
(tovább…)

augusztus 15, 2019 0

A Sziget egyik legnagyobb buliját hozta a Foo Fighters

By in Hírek

A 2017-es arénás koncert után a Foo Fighters a Szigeten is becsülettel lezúzta a két és fél órát és Dave Grohléknak jobban is állt ez a felszabadult fesztivál-életérés. Ezzel pedig méltó módon zárták a Nagyszínpad műsorát, feltéve a koronát az egész hét programjára.

foofighters_sziget2019
(tovább…)

augusztus 14, 2019 0

Ismét varázsolt a Szigeten a Florence + The Machine

By in Hírek

Második alkalommal hódította meg a Sziget nagyszínpadát Florence Welch zenekara. Előtte a szintén brit Catfish and the Bottleman izzította be a közönséget. A Florence & The Machine nem okozott csalódást, ám hozzá képest az előtte játszó banda kissé középszerűnek tűnt.

florence1

(tovább…)

augusztus 14, 2019 0

Zenei időutazás Woodstockba! – Woodstock 50 Hungary Festival

By in Hírek

Kereken fél évszázada körülbelül ötszázezer ember tombolta végig a világ legelső rockfesztiválját, ahol állítólag a háromból két teljes napon át zuhogott az eső. De senkit nem érdekelt az időjárás, a bokáig érő sárban is ünnepelték a zenét, mert olyan istenségek és istennők muzsikáltak a színpadon, mint Jimi Hendrix, Janis Joplin, a Creedence Clearwater Revival vagy éppen Joe Cocker és Santana.

woodtsock_50
(tovább…)

augusztus 13, 2019 0

Félmillió belépés fölött zár a Sziget

By in Hírek

A Sziget látogatószáma idén is átlépi a félmilliót az egy hét alatt, de a tavalyi látogatócsúcsot biztos nem dönti meg. Teltházzal nyitott a sziget, de a főszervező, Kádár Tamás szerint a zárónapon biztos nem lesz teltház.

sziget18_560
(tovább…)

augusztus 12, 2019 0

Tai-chi, workshopok és a világ egyetlen képregény black metal zenekara a Fekete Zajon

By in Hírek

A héten kezdődik a Fekete Zaj Fesztivál: a Mátrában péntek estétől 4 napon át játszik több mint 85 zenekar az ország egyik legfontosabb alternatív fesztiválján. A 4 színpad mellett napközben a fesztiválhelyszín melletti Sástó egyik szigetén is lesz egy-egy ingyenes koncert, és számos egyéb nappali program is várja a Zajongókat.

feketezaj2018_560

(tovább…)