Archive for április, 2019

április 18, 2019 0

​Rednex a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon

By in Hírek

Az amerikai folk legendás alakja, Cotton Eye Joe lesz a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál „díszvendége”. A Monostori erőd és az amerikai autók szerelmesei ostromára készül a Rednex. Az egész világot meghódító, a ’90-es évek svéd pop csillagai látványos show-val érkeznek Komáromba, hogy a V8-as motordübörgést amerikai country muzsikával fűszerezzék.

amerikaiauto_rednex_560
(tovább…)

április 18, 2019 0

Alteregóival tér vissza Madonna

By in Hírek

Június 14-én megjelenő új albumán 15 vadonatúj dal szerepel, melyeket Portugália, valamint az énekesnő latin zene iránti, nem múló rajongása inspirált – ennek bizonyítéka az is, hogy a Madame X-en nemcsak angolul, de spanyolul és portugálul is énekel.

madonna_madamx_cover_560
(tovább…)

április 18, 2019 0

Önkéntes Mentorokat keres a Sziget

By in Hírek

A Fesztivál Önkéntes Központ tavaly 1000 önkéntessel dolgozott együtt a Szigeten, idén pedig még több jelentkezőt várnak. A program során olyan középvezetőket képeznek, akik gond nélkül irányítják a rájuk bízott önkéntesek munkáját.

sziget_mentorok_560
(tovább…)

április 17, 2019 0

​Elkészült Szekeres új klipje

By in Hírek

Írországban forgatta legújabb klipjét a Junkies frontembere. A friss anyag Szekeres András második szólólemezének Kivándorlók című dalához készült, amit Ganxsta Zoleeval és Czipó Lászlóval közösen írt az énekes. Bár a dublini filmezésen mindhárman részt vettek volna, az indulás reggelén Ganxsta nem tudott gépre szállni – így az ő jeleneteit egy kisebb trükkel oldották meg.

szekeres_ganxsta_560
(tovább…)

április 16, 2019 0

Új albummal jelentkezett a The Chemical Brothers

By in Hírek

A No Geography címre keresztelt anyag már a készülését illetően is különlegesnek mondható: Tom Rowlands és Ed Simons ugyanis kétszer is nekifutott felvételének. A munkakörülmények sem mindennapiak voltak. Már meglévő stúdiójukon belül létrehoztak még egy szobát, ahová bepakolták a Rowlands padlásán porosodó felszerelést, amit első két albumuk felvételéhez használtak utoljára, több mint 20 évvel ezelőtt.

chemicalbrothers_lp (tovább…)

április 9, 2019 0

Kislemezt ad ajándékba az Alvin és a Mókusok

By in Hírek

Vadonatúj dallal jelentkezik április 13-án az Alvin és a Mókusok. A „Turista a Földön” című szerzemény három korábbi nótával együtt egy kislemezen jelenik meg, amelyből a zenekar aznap esti buliján belépéskor minden koncertlátogató ajándékba kap egyet a budapesti Barba Negrában.

alvin_560

(tovább…)

április 5, 2019 0

Posztumusz Avicii-album készül

By in Hírek

Tim Bergling tavaly áprilisban hunyt el, tragikus hirtelenséggel. Az Avicii néven világhírt szerzett svéd DJ halála előtt új albumán dolgozott: több, szinte már majdnem kész dalt hagyott hátra – családja pedig úgy döntött, hogy kiadja ezeket.

avicii_560

(tovább…)

április 5, 2019 0

​As I Lay Dying: visszatérés októberben az Unearth és a Chelsea Grin oldalán

By in Hírek

8 év kihagyás után, október 7-én érkezik ismét Budapestre, a Barba Negra Music Clubba a metalcore egyik meghatározó zenekara, a 2000-ben indult As I Lay Dying. Az amerikai együttes azután került parkolópályára, hogy énekesük, Tim Lambesis 2013-ban olyan botrányba keveredett, amivel a bulvármédiába és a büntetés-végrehajtási rendszerbe is bekerült.

asilaydying_560

(tovább…)

április 5, 2019 0

Twilight Sad és IC3PEAK a Fekete Zajon

By in Hírek

Robert Smith kedvenc zenekara, a Twilight Sad, és az orosz polgári engedetlenség egyik jól ismert csapata, az IC3PEAK is headlinerként játszik idén augusztusban a mátrai Fekete Zajon.

twilightsad_560
(tovább…)

április 5, 2019 0

VIP az egész SOUND

By in Hírek

A legmenőbb európai fesztivál-beach, a Balaton Sound már önmagában egy nagy „VIP fesztivál”, világsztár fellépőivel, változatos szolgáltatásaival, vízparti helyszíneivel, ahol már eleve nagyon fontos embereknek érezhetjük magunkat. A szervezők azonban – mindezt megfejelve – újabb exkluzív helyeket alakítanak ki idén.

sound_vip_560
(tovább…)