Archive for április, 2018

április 19, 2018 0

Több sztárfellépő, háromnapos bérletet az idei Szigeten

By in Hírek

Idén a korábbinál több nemzetközi sztár ad koncertet a Sziget fesztiválon, miután a befektetőkkel közösen 12 százalékkal 8,6 milliárd forintra tudták növelni a költségvetést, és csak a nagyszínpados fellépőkre egymilliárddal többet költhetnek – mondta Kádár Tamás főszervező a Sziget csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

sziget2016_560mateevi

(tovább…)

április 18, 2018 0

Itt az új Manic Street Preachers-lemez

By in Hírek

Április 13-án megérkezett a Manic Street Preachers 13. stúdióalbuma, Resistance Is Futile címen. A nagy várakozással övezett anyag az Egyesült Királyságban már az előrendeléseket illetően elérte a bűvös 12 ezres számot és mind a rajongók, mind a kritikusok körében remek fogadtatásnak örvend.

 

manicstreet_560

(tovább…)

április 18, 2018 0

Rendhagyó lemezbemutató koncertre készül a Nomad

By in Hírek

A napokban ünnepelte 5 éves születésnapját a Nomad, de nem ez az egyetlen jeles esemény a csapat körül. Április 28-án jelenik meg ugyanis Vissza a végál.om..ra címmel a zenekar dupla koncertlemeze, amelyen nem kevesebb, mint 21 dal kap helyet.

nomad_koncertlemez_560
(tovább…)

április 17, 2018 0

​Az Örömről és 1968-ról szól idén a Tartóshullám / Mediawave

By in Hírek

Több mint negyven izgalmas koncert, száznál is több film, kalandos közösségi programok – idén huszonnyolcadik alkalommal rendezik meg Magyarország egyik legszínesebb összművészeti kisfesztiválját, a Tartóshullám Mediawave Együttlétet –, április 27. és május 1. között irány a Monostori Erőd!

mediawave_560
(tovább…)

április 12, 2018 0

Minden eddiginél nagyobb dobással készül a Budapest Park önálló kis szigete, a Nagyszünet

By in Hírek

Van egy hely a Budapest Park zsibajos forgatagában – a béke és a nyugalom kis szigete, amit úgy hívnak, hogy Nagyszünet. A Park bal oldalán található elszeparált zöld területet nagyon könnyű felismerni a csíkos napágyakról. Ez ad helyszínt különböző különleges, a korábbi évekhez képest sokkal színesebb programoknak – akusztikus koncertek, kertmozi, színház, utcaszínház, újcirkusz produkciók –, miközben limonádéval, kávéval, sörrel vagy hűsítőkkel vár titeket. Az ingyenes wifi és a konnektorok pedig arról biztosítanak, hogy a napfényes ég alatt rendezheted be saját kis kutyabarát irodád.

bpark02_600
(tovább…)

április 12, 2018 0

Reggae-vel is készül a Budapest Park

By in Hírek

A sokszínű programjáról híres Budapest Park ezúttal a ska- és reggae-vonalra erősít rá: érkezik ugyanis a multiinstrumentalista Alborosie, aki augusztus 22-én először koncertezik Magyarországon, illetve a jamaikai sztárcsapat, a már több mint öt évtizede működő Skatalites.

Alborosie_560
(tovább…)

április 12, 2018 0

Tarja és Stratovarius: közös turné ősszel, Budapestet sem hagyják ki

By in Hírek

Különleges északi szimfóniát ígér nekünk idén ősszel Tarja Turunen és a Stratovarius kettőse. A Nordic Symphony nevű turnén a legismertebb finn énekesnő, egyben a szimfonikus rock első számú vokalistája saját zenekarával játszik, valamint szerepel a 34 éve működő, és a teljes színtérre nagy hatást gyakorló power metal zenekar, a Stratovarius is.

tarjatimo_560

(tovább…)

április 12, 2018 0

Ízelítő az új Budapest Park-dizájnból a Deákon

By in Hírek

Egy gigantikus hirdetéssel indítja hetedik szezonját a Budapest Park. A budapesti Deák Ferenc téren található épületháló grafikáját ráadásul jelenünk egyik legmenőbb fiatal tehetsége, Pápay Fanny tervezte. Ez a hatalmas felület pedig még csak a kezdet, ugyanis a május 3-án nyitó Budapest Park egész arculatán a MOME tervezőgrafika szakán végzett alkotóval dolgozott.

bp_park_este_buli_560 (tovább…)

április 12, 2018 0

Dead Daisies: új lemezzel és dobossal tér vissza az all-star rockbanda

By in Hírek

Tavaly nyári, teltházas koncertje után most ismét Budapesten játszik a The Dead Daisies. Az ausztrál-amerikai zenekar ezúttal Burn It Down című új lemezét mutatja majd be a Barba Negra Track tágas szabadtéri színpadán, a német The New Roses fellépését követően.

tdd_deaddaisies_560
(tovább…)

április 12, 2018 0

​Közeleg a Track-es Ugly Kid Joe buli!

By in Hírek

A napfényes Kaliforniát, meg persze a ’90-es éveket is visszahozza egy este erejéig az Ugly Kid Joe, mely április 29-én játszik a Barba Negra Trackben. Az amerikai zenekar most először koncertezik Magyarországon, ahol debütáló albumuk, az America’s Least Wanted kiadásának 25. évfordulóját ünnepli majd a színpadon. Ez az a lemez, mely egy csapásra ismertté tette a csapatot, rajta az Everything About You és a Cats In The Cradle című slágerekkel.

UKJ_3_credit_Maik_Wiens_560
(tovább…)