április 24, 2019 0

Egyszerre 180 országban debütál Madonna új dala

By in Hírek

Április 24-én az MTV-s Sway Calloway és a brit DJ Trevor Nelson lesz a házigazdája annak a 30 perces LIVE beszélgetésének Madonnával, ahol a popdíva „Medellín” című klipjének világpremierjére is sor kerül. Az élő beszélgetéshez Madonna társelőadója, Maluma is csatlakozik majd Miamiból, illetve kapcsolják New Yorkot, Milánót és São Paulot is. Az eseményt magyar idő szerint 22:00-kor sugározza az MTV élőben, a magyar nézőket pedig Steiner Kristóf képviseli a londoni stúdióban.

madonna2019_560
Madonna Malumával karöltve egyedülálló módon mutatja be „Medellín” című új dalát és annak videoklipjét egy világszerte közvetített MTV-s zenei rendezvényen, ahol a brit DJ Trevor Nelsonnal fog majd élőben beszélgetni az új albumáról és a transzcendens karrierje mögött álló kreatív erőkről. A rendezvény alatt ugyanúgy műholdon keresztül fogadja a kérdéseket New Yorkból Sway Callowaytől és az ottani rajongóitól, illetve a további MTV-s házigazdáktól Milánóból és São Pauloból. Az új dalban közreműködő latin szupersztár, Maluma is bekapcsolódik majd a beszélgetésbe Miamiból. A londoni stúdióban a magyar rajongókat Steiner Kristóf képviseli.

„Emlékszem, gyerekként hatalmas szótárakkal a kezemben mászkáltam a strandra. Még nem volt internet, így szóról szóra fordítottam magyarra Madonna nyolcvanas évekbeli dalait, majd bekeretezve a falamra szegeztem őket” – avat be emlékeibe Steiner Kristóf. „Hosszú idő telt el azóta, hogy 5 fonttal a zsebemben megérkeztem Londonba a Drowned World turnéra, és a show után a Sohoban aludtam, egy utcaszegletben. Hihetetlen, hogy most az MTV Hungary tudósítójaként utazhatok Londonba szerelmemmel, Nimrod Dagannal, aki az izraeli MTV-nek készít majd videókat a zártkörű találkozóról.”

A 30 perces, különleges esemény az MTV digitális platformjain és csatornáin közel 180 országban debütál majd élőben. Madonna új klipjének rövid előzetese itt tekinthető meg.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.