január 4, 2019 0

Három állomásos turné vezeti fel az idei ProgCampet

By in Hírek

Tavaly nagy sikerrel debütált az Abaliget Prog Camp fesztivál, mely elsősorban progresszív rock/metal zenékre épült. Összefoglalta, sőt mi több összehozta a hazai Rock/Metal, Jazz/Rock, Hard/Rock, Grunge, Funky, Gothic/Metal színtér igazán jeles képviselőit.

wintertourfejlec_progcamp_560
Mivel olyan sok jó zenekar van itthon ebben a stílusban is, így jó hír, hogy bőven marad bemutatni való 2019 augusztusában is Abaligeten, a Baranya megyei településen. Festői környezetben, remek programok várják a látogatókat, akik a koncertélményeken túl kiváló kézműves söröket és kemencében sült ételcsodákat is kóstolhatnak. Annyira jól sikerült a bemutatkozás, hogy idén már négy naposra bővül a program, és egy nemzetközi színtéren is elismert csapattal, a Special Providence zenekarral sikerült emelni a színvonalat, akik a koncert mellett egy 120 perces szakmai kurzust is tartanak.

Többek között ezen a sikeren felbuzdulva született meg az ötlet, hogy 2019 februárjában több városba is eljuttassák a fesztivál hírét, egy turné keretében. Így jött létre a ProgCampWinterTour, mely Budapesten, Szegeden és Pécsett népszerűsíti majd a fesztivált és a progresszív zenét.

Három este összesen tíz remek hazai zenekar látható majd:

  • Február 02-án Budapesten az S8 Underground Clubban az 58, a Dreamgrave, a Room of the Mad Robots és a The Royal Freak Out zenél majd.
  • Február 09-én Szegeden a JATE Klubban a The Void, a Dreamgrave, a Tiansen és Dystopia ígér egy remek estét.
  • Február 23-án Pécsett a Tititában pedig a Soulmirror, a Dreamgrave, a Leave No Trace és a Perfect Symmetry játszik majd.

Események:

Az Abaliget ProgCamp és a Rockvilág.hu bemutatja:
ProgCampWinterTour 2019.
2019. 08. 16-19.
Abaliget – Kemping

Elővételben már kapható a 4 napos bérlet, ami itt érhető el.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.