September 23, 2013 0

Fotózz, Küld el, és Nyerj Utazz vonattal, fotózd le és nyersz

By in Hírek, Pályázatok

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság természetfotó pályázatot hirdet a II. Fehértavi Darvadozás, a madárvonulás dél-alföldi ünnepe alkalmából. A pályázat célja: a II. Fehértavi Darvadozás, a madárvonulás dél-alföldi ünnepe alkalmából fényképek készítése és beküldése “Daru”, “Sirályok” és “Víz az élet forrása” kategóriában.

A pályázaton minden versenyző kategóriánként maximum 3 képpel indulhat.

Kategóriák:

  1. DARU – A daru (Grus grus) művészi megjelenítése természetes környezetében.
  2. SIRÁLYOK – Valamelyik, Magyarországon előforduló, a sirályfélék (Laridae) családjába tartozó madárfaj művészi megjelenítése természetes környezetében.
  3. VÍZ, AZ ÉLET FORRÁSA – A különféle élőlények szempontjából nélkülözhetetlen tiszta, természetes víz, és a vizes élőhelyek fontosságának művészi megjelenítése céljából a Fehértavi Darvadozás szervező partnere, a Szegedfish Hungary Kft által kiirt kategória.

Pályázni az eredeti képről készített, kisméretű, JPEG (lehetőleg Adobe RGB) formátumú képekkel lehet, amelyeket e-mailben kell a megadott címre elküldeni.

A beküldött kép alakja bármilyen lehet, hosszabbik oldala minimum 1000, maximum 1400 pixel, panorámakép esetén 1800 pixel nagyságú legyen.

A díjazott, ill. kiállításra válogatott munkákat a szervezők utólag nagy felbontásban (interpolálás nélkül min 5 MP felbontás) is bekérik a versenyzőktől, melyeket 30/40 cm-es méretben kinyomtatnak.

Nevezési díj: Pályázónként 1000.- Ft

Részletek: http://knp.nemzetipark.gov.hu/_user/browser/File/TERM%C3%89SZETFOT%C3%93%20P%C3%81LY%C3%81ZAT_13_vegleges.pdf

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.