June 15, 2017 0

Soundflash Memory és Mental Noise a Zeg Zugban

By in Hírek

A magyar alternatív rock készen áll új üdvöskéire? Még jó hogy! A Soundflash Memory a gimnázium padjai közül egészen a Magyar Nemzeti Galéria falai közé zenélte be magát. Újonnan megjelent EP-jük, mely az Ascension címet kapta, már a rádiókban szól, június 23-án pedig élőben is megszólalnak dalaik a budapesti Zeg Zugban.

soundflash_memory_560

Zenéjük izgalmas, nem hajtott fejet a megszokott struktúráknak. Különleges szinti hangzások ötvözik a szigorú, mégis érzelmes gitárjátékot, melyet a dob és a basszus változatos üteme ékel be a szívünkbe. A dalszövegek túllépnek a „szeretlek és szomorú/boldog vagyok”-on, dalaikban a tartalmas, elgondolkodtató mondanivaló teszi fel az i-re a pontot. Mindamellett, hogy élő játékuk visszaadja a rögzített felvételek pontosságát, mégis mindig tudnak újat mutatni egy-egy újabb váratlan kiállással vagy egy elvetemült szólóval. Ami pedig a legfontosabb a jó dalokon kívül, hogy ez az öt srác határtalanul tiszteli és élvezni a zenét.

És ha ez mind nem elég, a Soundflash Memory vendége ezúttal a Mental Noise lesz. Az újonnan alakult együttes elhozza a nagyérdeműnek a rock minden skáláját. Torzítottan vagy tisztán? Bárhogy jól szólnak. Első koncertjük teltházasra sikerült májusban, ahol bebizonyították, hogy játékuk elismerésre méltó. Nem hiszitek? Gyertek el június 23-án a Zeg Zugba, ahol este Ti is meggyőződhettek, hogy létezik még jó zene!

Facebook esemény itt!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.