May 13, 2016 0

Red Hot Chili Peppers: dupláznak Budapesten!

By in Hírek

​Ahogy az várható volt, a rajongók egyből lecsaptak, amint ma reggel 9-től megindult a jegyárusítás a szeptember elsejei koncertre, amire ugyan el is fogyott az összes jegy, a szervezők mégis elő tudtak rukkolni egy hírrel: másnap ismétel a banda a Papp László Budapest Sportarénában.

rhcp_560

A csapat új lemeze The Getaway címmel június 17-én jelenik meg a Warner Bros. kiadónál. Az albumot Nigel Godrich keverte, producere pedig Danger Mouse. Ez lesz a banda 11. stúdió albuma. Az anyag első kislemeze, a Dark Necessities ma reggel 7 órától az egész világon elérhető már a digitális zeneáruházakban.

Minden koncertjegy ára tartalmazza a The Getaway  album egy példányát is, a jegyvásárlók választhatnak majd a digitális, és a hagyományos, fizikai CD között.

A Red Hot Chili Peppers a rocktörténelem egyik legsikeresebb bandája, az énekes Anthony Kiedis, a basszusgitáros Flea, a dobos Chad Smith, és a gitáros Josh Klinghoffer által alkotott négyes több mint 60 millió eladott albummal, köztük 5 multi-platina státuszt elért lemezzel büszkélkedhet, valamint 6 Grammy-díjjal, többek között a Legjobb Album díjával a Stadium Arcadium lemezért, a Legjobb Rock Előadás díjával a Dani California dalért, a Legjobb Rock Dal díjával a Scar Tissue szerzeményükért, és a Legjobb Hard Rock Előadás díjával a Give It Away nótáért. A zenekart 2012 áprilisában a Rock and Roll Hírességek Csarnokába is beiktatták.

A budapesti koncertejre jegyek a www.livenation.hu oldalon keresztül kaphatóak.

Az első koncert Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/583670385138799/

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.