February 17, 2016 0

Scorpions: már csak 12 nap a budapesti koncertig

By in Hírek

Különleges koncert egy ritka dátumon: február 29-én a Scorpions 50 éves jubileumi turnéjával a BudapestAréna színpadán lesz látható.

scorpions_560
A banda Prágából érkezik, valószínűleg még a koncert előtti napon, a budapesti fellépésről pedig Kassára mennek tovább. Az építést már a koncert előtti napon megkezdik az Arénában, a 22 fős utazóstáb munkáját itthon 36 magyar segíti, ebből 5 technikus a buli alatt is folyamatosan dolgozni fog.

A színpad teljes háttérfala egy óriási kivetítő, ami az önmagában is látványos, 240 négyzetméteres, két szintes pódiumot még nagyobbnak mutatja. A bal és jobb szélen, illetve középen is tartozik kifutó a színpadhoz, a középső egy miniporondban végződik.

A zenekar tagjai az öltözőbe állítható halogén világítást, kanapékat, székeket, tükröt és egy hűtőszekrényt kérnek, valamint üdítőket, friss gyümölcsöket, ásványvizet, energiaitalt, alkoholos és alkoholmentes sört, bort és csokoládét. Étkezésben sem álltak elő különleges kívánságokkal, levesek, saláták, húsok és zöldköret a preferált menü részükről. A városon belüli közlekedéshez német autókat kértek, ami szintén nem állítja lehetetlen feladat elé a szervezőket.

Várható kapunyitás 18.30-kor lesz, előzenekar nélkül, 20 óra magasságában rögtön a Scorpions lép színpadra közel két órás programjával. Lenyűgöző pályafutásuk legnagyobb slágerei mellett a zenészek egyénileg is megmutathatják virtuóz hangszeres tudásukat az este folyamán.

A koncertre nem lehet behozni kamerát, profi fotós felszerelést, hangrögzítő eszközt, valamint üveget és palackot. A beléptetésnél még mindig érvényben van az emelt szintű biztonsági átvizsgálás, tehát táska- és ruha ellenőrzés is lesz, a szervezők mindenkit arra kérnek, hogy számoljanak elég időt érkezésnél az Arénába történő bejutásra.

A február 29-i Scorpions koncertre jegyek már csak limitált számban kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.