October 8, 2014 0

Kőfejtés az R33-ban

By in Hírek

Október 18-án, szombat este öt brigád – a Stonedirt, a Burning Full Throttle, a Let The Cigar Die, a Powertrip, valamint a Twin Cobra – esik majd neki az R33 falainak súlyosabbnál súlyosabb riffekkel.

kofejto_560

Hogy mit is várhatunk a Kelemenné-díjas KőMűvelők estéjén? Falazás, vakolás, ásás, sörözés és betonkeverőbe vizelés technikájának szakmai bemutatóját, szerszámok helyett azonban dübörgő hangfalakból, gitárokkal, dobverőkkel, ésatöbbi…A Stonedirt a southern/thrash/groove vonalat erősíti már hosszú évek óta, a Burning Full Throttle stoner/driverockként aposztrofálja muzsikáját, a Let The Cigar Die pedig a doomot ötvözi grunge és metál elemekkel. A Powertrip dirty rockjával a sivatagot és a mocsaras lápvidéket egyesíti, hard rock vonalról pedig a Twin Cobra teszi teljessé az est felhozatalát.

A zenekarok összeállítottak egy ajándékpakkot is annak, aki megosztja az eseményt és minél több ismerősét meghívja a Facebook-on:

https://www.facebook.com/events/822466934460276/?fref=ts

„Lehet nyerni egy Stonedirt CD-t, egy BFT felvarrót, és egy LTCD matricát…az, hogy a Twin Cobra és a Powertrip mivel kedveskedett, egyelőre legyen titok, az izgalom kedvéért! + A H.O.D. Főnöke Armand, felajánlott a nyertesnek egy, Hands Of Doom, 2013-as válogatás CD-t!

Annyi dolog van még, aki megtette az fentebb lévő kérést, az írja a kép alá, hogy “Bundabugyi”! Hajrá!

(Sorsolás: A helyszínen az ott lévő megosztók között!)”

2014.10.18 – R33
KŐ-FEJ-TŐ MINIFESZT

Stonedirt
Burning Full Throttle
Let The Cigar Die
Powertrip
Twin Cobra

Start: 19:00
Belépő: 700 HUF

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.