July 21, 2014 0

New York-i hardcore legendák, finn lovemetal, soul szupersztár a Parkban

By in Hírek

Igencsak erős és változatos programmal várja így a hónap végén a nagyérdeműt a Budapest Park. A Sick Of It All, a HIM és a Dream Theater mellett Jos Stone egyedi hangját is hallhatjuk a következő napokban Budapesten.

bpark01_600

A Hatebreed tavalyi koncertjének hangos sikerét követően az idei szezon sem maradhat hardcore/punk buli nélkül a Parkban, így hát július 22-én, hosszú kihagyást követően ismét Budapestre látogat a NYHC legenda, a Sick Of It All. Két nappal később egy szintén hazánkban már rég látott vendég, a finn HIM lép a Park deszkáira. Az 1991-ben alakult formáció legutóbbi nagylemeze tavaly jött ki Tears on Tape címmel.

Mi sem mutatja jobban a progresszív rock évtizedeken átívelő népszerűségét, mint hogy a műfajnak még a XXI. században is akad egy kivételesen elismert zászlóvivője. Nem más ez, mint az Egyesült Államokból induló Dream Theater, amely legutóbbi lemezének népszerűsítése keretében érkezik július 26-án egy újabb rendkívüli koncerttel Budapestre – ezúttal egyenesen a Budapest Park színpadára.

Joss Stone a You Had Me című 2004-es slágerrel és az azt követő milliós eladásokat produkáló második albumával nemzetközi szinten is berobbant a köztudatba, és ifjú kora ellenére egy csapásra az évtized vezető énekesnői közé katapultált. Július 29-én egy forró hangulatú koncert keretében róhatjuk le tiszteletünket a művész előtt, aki annyi ideje bűvöl el minket markáns és erőteljes, mégis nőies előadásmódjával.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.