június 29, 2014 0

Lost Continent: jön az album

By in Hírek

A budapesti Lost Continent első albuma A Divine Proportion címmel július 7-én jelenik meg.

lost_continent_600


A zenekar 2012-ben alakult, jelenlegi felállása 2013 szeptemberére forrt ki. A csapat zenéjét és megjelenését különböző konspirációs elméletek ihlették, így a műfajilag a „ConTheo metál” kifejezéssel írják körül magukat. Különleges elem a műfajban a cselló, részben ez adja a dalok sajátos atmoszféráját.  A Lost Continent élőben 2013 júliusában mutatkozott be a Tattoo The Sun Feszt koncertsorozaton a DürerKertben. Azóta többször megfordultak Budapest klubjaiban, részt vettek a Talentométer és a Wacken Metal Battle Hungary tehetségkutatókon. Mindkét versenyen dicsérő szavakat kaptak a zsűritől.

A bemutatkozó lemez a Supersize Recordings-ban került rögzítésre Brucker Bence irányításával. A lemezborítót Rinkács Péter készítette, amely komoly tetszést aratott a magyar grafikusok szakmai blogján.

A zenekar tagjai:
Bokodi Bálint – ének
Markó Tamás – gitár
Rinkács Péter – gitár
Győri Ádám – dobok
Madaras János Alexander – cselló
Várkonyi Gábor – basszusgitár

Az “A Divine Proportion” először a Lángoló Gitárok zenei blogoldalon lesz hallható július 7-én.
Július 11-én sor kerül az élő lemez bemutatásra is, a Tattoo The Sun Fesztivál idei kiadásán a Dürerben, ahol a zenekartól, személyesen is meg lehet vásárolni a lemezt.

Esemény: https://www.facebook.com/events/708396272534336/?ref=ts&fref=ts

Akit érdekel a lemez, itt hallgathat meg a dalokból némi kóstolót: https://soundcloud.com/lostcontinenthun/sets/a-divine-proportion

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.